Etusivu


Olet virallisilla Joel Hallikaisen kotisivuilla. Täältä löydät - Keikkakalenterin, - Uutiset, - Yhteystiedot.


Valoa näkyvissä - Juhlavuosi 2021


Koskaan ennen elämässäni minulla ei ole ollut näin paljon laulettavaa ja kerrottavaa, kuin tänään on. Lokakuussa on matkamittarissa 60-v. Ja ensimmäisestä levytyksestä 41-v. Ensimmäisestä keikasta vieläkin enemmän. Treenit alkavat olla takana - Kaikella on ollut tarkoitus.


Pitkän matkan varrella on laulettavaa kertynyt 37 albumin, yli 500 laulun verran. Juuri nyt tuntuu, että teen urani parhaita biisejäni. Timo Turpeinen on kirjoittanut uusia runoja, joita olen säveltänyt lauluiksi. Nämä biisit syntyvät ainoastaan elämällä ja tässä seuraavaksi kertomistani syistä:


- En ole koskaan jäänyt kotiin odottamaan hakijaa. Olen itse tarttunut toimeen. En ole uskonut heihin, jotka eivät ole uskoneet minuun. Olen elämässä tehnyt virheitä ja mokannut niin, kuin meistä jokainen. Kaikella on ollut tarkoitus. Olen aina kuunnellut sydämeni ääntä. Tehnyt lauluja näkemästäni. Vaalinut ystävyys suhteita. Saanut joskus enemmän, kuin olen jaksanut kantaa. Pitänyt huolta perheestäni, jonka olen yleisöni luvalla saanut elättää laulamalla. Olen saanut kulkea, joskus kivunkin kautta upean matkan tieltäni lauluja poimien - Kaikella on ollut tarkoitus.


En tahdo pysyä näitten digitaalisten latausjuttujen perässä, mutta löydät tuotantoni digitaalisilta palvelimilta. - Spotify, - YouTube music, - Amazon, - iTunes, X-box, - Deezer. - ja kaiken päälle Youtubesta löydät satoja videoita, joita jotkut sinne ovat ladanneet - Tervemenoa löytöretkelle. Fiksuimmat meistä ymmärtävät oikean levyn eli albumin arvon ja hankkivat hyllyynsä sellaisen!


Suuri kiitos sinulle laulujeni ystävä - Kiitos! Ilman sinua tämä tarina jäisi kertomatta. On Juhlavuosi - Olet sydämellisesti tervetullut konserttiini.


- Joel


ps. Korona pysäytti Ilonpisara hankkeen vain hetkeksi. Unelmani on luoda konsepti, jolla saamme tunnetut artistit keikoille hoivakoteihin. Ilonpisara – on mahdollisuus tuoda hoivakoteihin maamme eturivin esiintyviä taiteilijoita. Se on mahdollisuus kiittää maatamme rakentaneita vanhuksia. Ilonpisara on yhteiskuntavastuullinen, iloa ja rakkautta hoivakoteihin tuova haasteohjelma. Yrittäjä, vaikuttaja - Löydä tiesi osoitteeseen www.ilonpisara.info ja ota haaste vastaan. Youtubesta löydät tunnuslaulun sekä - Ilonpisara, ihmiseltä ihmiselle esittelyvideon.


pps. Lauluni - ÄIDILLE, nuottia ja sanoja kysytään minulta lähes päivittäin. Sanat sointumerkkeineen ja nuotit löydät tästä alla olevista liitteistä.


Nuotit osa 1 Nuotit osa 2 Sanat ja soinnutEtusivun alalaidasta löydät linkin tuoreille Facebook sivuilleni.Tästä sisään levykauppaan


Klikkaa tästä keikkakalenteriin.Seuraa Joelin matkaa ja tuoreita päivityksiä suoraan Facebookista!


Joelin videoita YouTubessa. Lisää videoita näet painamalla kuvasta alhaalta playlist nappulaa.


Uutiset


06.06.2021 |
PUOLITIE - Äänestetty toistamiseen PookinTOP20 LISTAYKKÖSEKSI


30.05.2021 |
PUOLITIE - single RadioPookin TOP20 LISTAYKKĂ–NEN


09.04.2021 |
Joel vieraana TV-kokki Teresa Välimäen Taikinaterapiaa ohjelmassa Alfa-tv,llä to 22.4 klo 21 Ohjelma nähtävissä myös netissä osoitteessa www.permanto.fi


09.04.2021 |
Joel keskusteluvieraana kirjailija Tommy Hellstenin ohjelmassa - Läsnä, Alfa-tv,llä. Sarja Alfalla alkaa 5.5 ja on katsottavissa myös netissä osoitteessa www.permanto.fi


12.03.2021 |
PUOLITIE - Single Spotifyssa ja video YouTubessa.


25.02.2021 |
Uutuus single - kaikella on tarkoitus, noussut Suomi tanssii ja Pookin kotimaisten listalle !


25.02.2021 |
Valoa näkyvissä - Keikkakalenteriin aletaan päivittää tulevia konsertteja.